Szabadidő

Több ezer könyvvel lepte meg az iskolásokat a jó fej buszsofőr

A gyerekszerető buszsofőr több mint 2000 könyvet gyűjtött össze, hogy a környékén lakó gyerekeknek legyen olvasnivalójuk a vakációra!

Jermaine Bethea szinte mesebeli figurának tűnik. A jelenleg a helyi tömegközlekedési vállalatnál dolgozó arizonai férfi korábban az iskolabuszt vezette a környékén, és állítólag az összes gyerek rajongott érte. Bethea mindenkit névről ismert, mindig jót csevegett a kicsikkel, és mindig próbált segíteni nekik, ha valami gondjuk akadt.

Többezer könyvvel lepte meg az iskolásokat a jó fej buszsofőr 

Bár Bethea már nem vezeti az iskolabuszt, a gyerekeket még mindig nagyon szereti, szóval a nyár előtt könyvgyűjtő akcióba kezdett, hogy így népszerűsítse az olvasást a kicsik körében. A férfi összesen 2100 könyvet gyűjtött össze, amit még a vakáció előtt szétosztott a környékbeli gyerekek között, hogy biztosan legyen olvasnivalójuk a nyári szünetre.

Többezer könyvvel lepte meg az iskolásokat a jó fej buszsofőr
Többezer könyvvel lepte meg az iskolásokat a jó fej buszsofőr 

Összesen 600 gyerek kapott így könyvet, akik állítólag mind totálisan izgalomba jöttek, mikor Bethea begurult az iskola elé a mesekönyvekkel megpakolt busszal.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top