Szabadidő

Kánikulával búcsúzik a tavasz

A május és egyben a tavasz utolsó napjai kánikulai meleget hoznak. Pünkösdvasárnap azonban a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan várható zápor, zivatar.

Hétfőn napos, száraz idő várható, általában kevés gomoly- és fátyolfelhővel. A déli, délnyugati szél napközben megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között várható.

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett többnyire napos idő várható, legfeljebb északon fordulhat elő néhol záporeső. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Kánikulával búcsúzik a tavasz

Szerdán a napos időt követően erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, kezdetben északnyugaton, majd délután másutt is egyre több helyen valószínű zápor, zivatar. Az északnyugatira forduló szél élénk, helyenként erős lesz, illetve zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható.

Kánikulával búcsúzik a tavasz

Csütörtökön szakadozott felhőzet mellett általában több órára kisüt a nap, délen szórványosan, északon néhol valószínű zápor, zivatar. Az északnyugati szél élénk, helyenként erős lesz, de zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

A hét további napjainak az időjárás-előrejelzéséért kattints a Kiderül oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top