Szabadidő

3 szenzációs program gyereknapra

Nemcsak a gyerekek, de a gyermeklelkű felnőttek is nagyon várják már május utolsó vasárnapját, ami 2017-ben május 28-ára esik, hiszen ezen a napon az önfeledt vidámságé a főszerep. Három szuper gyereknapi program!

A gyereknap azért is jó, mert az egész család hétvégi programja egy csapásra megoldódik. Nem kell sokat agyalni, hogy hová menjünk, mit csináljunk, hiszen szinte minden utcasarkon jobbnál jobb programokba botlunk.

3 szuper gyereknapi program

Magyar Vasúttörténeti Park – május 27-28.

 A Vasúttörténeti Park amúgy is nagy kedvenc a gyerekek körében, nemcsak gyereknapon és persze nemcsak a fiúk vannak oda a vonatozásért, hanem a lányok és a szülők is. Ezen a hétvégén számos plusz programmal várják a gyereknapra érkező kicsiket. Itt már szombaton megkezdődik az ünneplés a Közlekedésbiztonsági Nap programjaival. A KRESZ alapjainak megismerésén túl, kipróbálhatják a hajtányozást, a fordítókorongozást és megcsodálhatják a modellvasút-kiállítást.

Gyereknap Tiszafüreden – május 28.

Idén is várják a helyieket és az ország minden pontjáról idelátogatókat Tiszafüreden. A Városi Gyereknapon kicsik és nagyok számos szórakozásból tudnak majd választani. A gyereknapi program pedig kiegészíthető a legnagyobb ártéri kalandpark felfedezésével, ami szintén Tiszafüreden van.

3 szenzációs program gyereknapra

Gyereknapi előadások Balmazújvárosban – május 28.

Ha nem szeretnénk, hogy gyereknapon a mobilt nyomkodja az egész család, vegyük kézbe a szervezést, és irány Balmazújváros és a Hortobágy! Fedezzük fel Magyarország természeti kincseit, és pihenésképpen vegyünk rész a balmazújvárosi gyereknap rendezvényein.Játékok, versenyek, báb- és más előadások, koncertek színesítik a programot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top