Szabadidő

3 tóparti program gyereknapra 2017-ben

2017-ben május utolsó vasárnapja, vagyis a gyereknap, 28-ra esik, de szerencsére a legtöbb helyen már szombaton várják a családokat az izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal. Legjobb ha felpakoljuk a családot ezen a szép kora nyári hétvégén, és elutazunk a tópartra!

Ha konkrét cél nélkül indulnánk a Balatonra vagy a Velence-tóra, akkor is biztosan belebotlanánk egy szuper kis gyereknapi programba. Hiszen bármelyik tóparti városban számítanak az odaérkező turistákra, akik kellemesen és izgalmasan szeretnék eltölteni a gyereknapi hétvégét. Ehhez adunk most mi is programötleteket.

Gyereknapi programok a Balaton körül

Balatongyörök – május 28.

Igazi közösségi élményben lehet része annak, aki ezen a gyereknapon Balatongyörök felé veszi az irányt, ugyanis szenzációs programokkal várják a tó körül utazókat a Jügling Zoltán Közösségi ház udvarán. Lesz mesejáték, gyereknapi kézműves foglalkozás, sorverseny, lovaskocsikázás, segítő kutyás bemutató, játszólabirintus, tűzoltó ügyességi verseny. A rendezvény alatt ingyenes büfé üzemel, a kijáratnál pedig minden gyerek kap egy ajándékcsokit. Erre a szuper gyereknapra saját süteményt és gyümölcsöt hozni ér!

Három tóparti program gyereknapra 2017-ben

Siófok Gyereknap és Ezer Lámpás Éjszakája 2017 – május 27-28.

Akár még a legtökéletesebb gyereknap is megvalósulhat az idén Siófokon. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy elutazzunk a Balaton déli fővárosába május 27-én, 28-án, és részt vegyünk a Petőfi sétányon megrendezett gyereknapon és az Ezer Lámpás Éjszakáján. A színes gyerekprogramok, előadások, koncertek mellett, Siófok is csatlakozott az Ezer Lámpás Éjszakája elnevezésű kezdeményezéshez, mellyel a társadalom figyelmét szeretnék felhívni a gyermekeltűnések aggasztó jelenségére.

Gyereknapi program a Velencei-tó mellett

KEMPP Gyereknap – május 27.

A Katonai Élménypark Pákozd ezen a hétvégén eseménydús programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Ha tehát már megvettük az apró ajándékot gyereknapra csemeténknek, mindenképpen vigyük el őt egy szabadtéri programra is. Pákozdon ugyanis lesz a kicsiknek apródképző, a nagyobbaknak pedig ügyességi honvédelmi feladatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top