Szabadidő

Nagy háború jön a Trónok harca folytatásában – videó

A Trónok harca sorozat a hetedik évaddal folytatódik. Már azt is lehet tudni, mikor kerül adásba a folytatás, sőt az előzetes alapján nemcsak a tél közelít, hanem a Nagy Háború is. Izgalmakban, fordulatokban ezúttal sem lesz hiány.

Az HBO elkészítette a Trónok harca hetedik évadának előzetesét. Azt is tudni lehet már, hogy a rendkívül népszerű sorozat újabb epizódját július 17-én nézhetitek meg.

A hetedik évad trailere szerint komolyan egymásnak esnek a királyok és királynők az áhított Vastrónért. A tél mellett most már a Nagy Háború is közelít, amit úgy tűnik meg is vívnak majd egymással. Hogy aztán ki foglalhatja el a Hét Királyság trónját, azt még nem tudni, ahogyan az is nyitott kérdés, egymásra találnak-e végre a Starkok.

Vajon összefognak az ellenségek, hogy a még veszélyesebbek ellen együttes erővel küzdjenek? Daenerys Targaryan sárkányaival legyőzheti a Lannistereket? Hamarosan kiderül. Azt viszont máris borítékoljuk, hogy izgalmakban, kalandokban és csavarokban a Trónok harca folytatásában sem lesz hiány.

Jön a Nagy Háború a Trónok harca folytatásában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top