Szabadidő

Otthagyják a Gyilkos elmék sorozatot a színésznők, ha nem emelik a fizetésüket

Ott hagyják a Gyilkos elmék sorozatot a főszerepekben játszó színésznők, ha nem emelik meg a fizetüket. A népszerű sorozatnak már a tizenharmadik évadát készítik elő, a színésznőknek ugyanakkor még nincs aláírt szerződésük.

A Gyilkos elmék két női főszereplője fizetésemelést, a férfi kollégáival azonos gázsit kér, ha nem kapják meg, ott hagyják a sorozatot.

Máris folynak a Gyilkos elmék tizenharmadik évadának előkészületei. Joe Mantegna és Matthew Gray Gubler aláírtak a folytatásra, a két színésznő, Kirsten Vangsness és A.J. Cook ugyanakkor még nem rendelkeznek érvényes szerződéssel.

A főszerepeket játszó színésznők 2013-ban már kiharcolták maguknak a magasabb gázsit, de epizódonként még így is nagyjából a felét keresik, mint a férfi színészek. Mindketten az első évadtól kezdve játszanak a Gyilkos elmékben, Vangsness 274, Cook 255 epizódban szerepelt  írja az Origo.

Ott hagyja a gyilkos elméket
Ott hagyja a gyilkos elméket A.J. Cook és Kirsten Vangsness, ha nem emelik a fizetésüket 
(fotó: IMDb)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top