Szabadidő

Meghalt a Shop-Stop bombanője

44 éves korában meghalt Lisa Spoonauer. Leghíresebb szerepét a Shop-Stopban játszotta, Kevin Smith kultvígjátékában a főhős volt szerelmét alakította.

Spoonauer halálhírét is Kevin Smith jelentette be a Twitterén. A rendező azt írta, véletlenül szúrta ki Spoonauert egy főiskolai színielőadáson 1992-ben. A műsor után odament hozzá a parkolóban, és megkérdezte tőle, játszana-e a filmjében. A színésznő azt mondta, ha nem pornóban kell játszania, átgondolja. Később felhívta Smitht, és azt mondta, a forgatókönyv nem pornó, de úgy beszélnek benne, mintha az lenne. Azzal elvállalta Caitlin szerepét a Shop-Stopban.

A filmben ő volt a főhős, Dante első szerelme, aki a történet napján ismét felbukkan a kisboltban, ahol Dante eladóként dolgozik. Később szexel egy hullával a vécében.

Spoonauer a Shop-Stopon kívül csak egy filmben játszott, Gabe Torres Bartender című független szerelmi drámájában. Ezután visszavonult a filmezéstől, és egy éttermet vezetett. Lisa Spoonauer vasárnap halt meg, halálának okát nem hozták nyilvánosságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top