Szabadidő

Kartonfigurába zúgott bele az öreg pingvin

Az igaz szerelemnek semmi nem állhat az útjába, még az sem, ha a szerelmes egy idős pingvin, vágyának tárgya pedig egy kartonból kivágott mangafigura!

Nem mindennapi vonzalmakról már hallottunk az állatvilágban, de ott legtöbbször két különböző állatról beszélünk, nem pedig kartonfigurákról. Hát, most ezt is megéltük: a japán Tobu Állatkertben élő idős pingvin, Grape-kun állítólag teljesen beleszerelmesedett a lakrészébe kihelyezett mangafigurába, amelyet egyébként – mentségére legyen mondva – egy pingvinről mintáztak.

Kartonfigurába zúgott bele az öreg pingvin
Kartonfigurába zúgott bele az öreg pingvin 

A szenvedélyes szerelem olyan nagy lángon égett, hogy egy ponton már problémákat is okozott: az elvarázsolt pingvin állítólag egész nap csak a kartonfigura alatt ácsorgott, és megbűvölten nézte a mangalányt, miközben arról is megfeledkezett, hogy egyen. De hát ilyen a szerelem!

Az állatkert dolgozóinak annyira tetszett a szokatlan pingvinszerelem, hogy azóta Grape-kun valóságos sztár lett az állatkertben: a büfében árusítanak a kartonfigurához fűzött szerelme ihlette italt, és a közösségi médiában is rendszeresen beszámolnak a plátói szerelmesről. 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top