Szabadidő

Szuper programok gyereknapra 2017-ben

Május utolsó vasárnapja csakis róluk szól, egy hétvége, amikor (majdnem) mindent szabad. Hagyjuk, hogy ezen a napon ők vezessenek minket, és válasszanak a számtalan szuper gyereknapi program közül.

Lehet, sokan úgy érzik, mindennap gyereknap van, hiszen a szülők lesik gyermekük minden kívánságát. Talán nem is az ajándékokról vagy a játékokról szól ez a nap, hanem az együtt eltöltött időről. Hagyjuk tehát otthon a mobiltelefonokat és a munkahelyi gondokat, és töltsünk el egy vidám hétvégét a családdal!

Gyereknapi programok Budapesten

Playkid – Millenáris – május 27-28.

Negyedik alkalommal rendezik meg a gyereknapi mulatságot a Millenárison nagy sikerrel. Változatos, kulturális, zenei programok, számtalan játéklehetőség, kifogyhatatlannak tűnő élménypark. Amellett, hogy az egész család szuperül szórakozik a gyereknapra birtokba vett miniállamban a szülők tájékoztatást kaphatnak az idei nyári táborlehetőségekről.

Varázslatos Gyereknap – Bűvész Színház – május 27. 18:00

Ki is tudná jobban elkápráztatni a gyerekeket gyereknap előestéjén, mint a bűvészek, varázslók, mágusok?! Irány tehát a Bűvész Színház szombaton délután, ahol felejthetetlen előadásban lehet része az egész családnak. A műsor most is interaktív lesz: a színpadon a bűvészek mellett a főszerep a gyerekeké lesz. Ne aggódjunk a gyereknapi uralom miatt, nyugodtan engedjük tehát át a terepet gyerkőcöknek, a bűvészek mindent kézben tartanak.

Szuper programok gyereknapra 2017-ben

Gyereknapi programok vidéken

János Vitéz Mesefesztivál – Ráckeve – május 27-28.

Vidéken is majd minden településen rendeznek dzsemborit. Gyereknapon őszinte gyerekkacajtól lesz hangos Ráckeve is. Lesz kis vidámpark a Vadkacsa Strandon, hinták, dodzsem, ugrálóvár. Mesemondó verseny, mesejelmez verseny, homokvárépítés. A legenda szerint Petőfi Sándor János vitézének alakját a ráckevei Horváth N. Jánosról mintázta. A szervezők ezt a legendát szeretnék megőrizni a Mesefesztivállal.

Városi Gyermeknap – Százhalombatta – május 28.

Nap, mint nap tudatosítsuk gyerekeinkben mennyire fontosak nekünk. Szuper alkalom a gyereknap, hogy szorosabbra fűzzük kapcsolatunkat. Erre nyílik nagyszerű lehetőség Százhalombattán is a Barátság Kulturális központ szervezésében. Családi programok, játszóház, kézműves foglalkozások és vidámpark várja a családokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top