Szabadidő

Összefogott az internet, hogy az elveszett plüssnyuszi visszataláljon a gazdájához

Az internet néha csodákra képes: egy kislány a metrón hagyta a plüssznyusziját, a twitterezők pedig segítettek, hogy újra egymásra találjanak.

Szerencsés az, aki soha nem hagyta még el semmi személyes tárgyát nyilvános helyen. Aki viszont felejtett már ott valamit a metrón, az pontosan tudja, milyen dühítő és elkeserítő az ekkor jelentkező tehetetlenség. A kisgyerekeket még jobban megviseli, ha elhagynak valamit – pláne ha az a valami a szeretett plüssnyuszijuk.

Ám manapság már igenis vannak csodák – mégpedig az internetnek hála! Egy, a sydneyi metrón utazó férfi vette észre, hogy egy kislány a vagonban hagyta a plüssnyusziját. A férfi lefotózta a nyuszit, és #SadBunny (szomorú nyuszi) címkével feltöltötte a Twitterre. Egy rövid leírást is mellékelt az esetről, ami egyből rengeteg twitterező figyelmét megragadta világszerte. Még a plüssnyuszi-társadalom is aktivizálta magát, hogy a metrón felejtett nyúl visszakerüljön gazdijához. Erre pedig nem kellett sokat várni: a kislány apukájához is eljutott a hírfolyam, így az elveszett nyuszi hamar hazajutott. 

 Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top