Utazás

Május 31-ig várják a nevezést a Virágos Magyarország versenyre

A Borbás Marcsi nevével fémjelzett Virágos Magyarország Környezetszépítő versenyre május 31-ig lehet jelentkezni.

Elfogadta a Magyar Turisztikai Ügynökség felkérését Borbás Marcsi, aki így 2017. május 15-től látja el a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny fővédnöki teendőit. A verseny nevezési határidejét meghosszabbították, így május 31-ig jelentkezhettek. A határidőt azért hosszabbították meg a szervezők, hogy minél több településnek adjanak lehetőséget a részvételre.

Borbás Marcsi amellett, hogy népszerűsíti a Virágos Magyarország versenyt, a zsűrizésben is részt vállal, de a kapcsolódó rendezvények háziasszonyi teendőit is ő látja el. A fővédnök elmondta, a verseny és a kezdeményezés szellemisége egyaránt közel áll hozzá.

Az idei verseny több fontos újítást hozott. Köztük az egyik leglátványosabb, hogy megújult a közel 25 éves múltra visszatekintő versengés arculata. A Virágos Magyarország mozgalom saját közösségi médiaplatformot kapott a Facebookon és Instagramon, így látványos posztokból értesülhet mindenki a versenyről és a pályázatról.

A közösségi oldalakon folyamatosan tájékoztatnak majd a versenyzők felkészüléséről, de a zsűritagok és természetesen Borbás Marcsi is megosztanak számos érdekességet. “A legvirágosabb úti cél” díjat az a település kapja, amelyik a legtöbb szavazatot gyűjti be a verseny Facebook-oldalán.

További részletek: Virágos Magyarország

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top