Szabadidő

Elveszítette kedvencét a tanár, szuper ajándékot kapott diákjaitól

A négy tanuló nem bírta tovább nézni, hogy osztályfőnökük szomorkodik, ezért inkább meglepték őt. Nem is akármivel.

“Múlt héten elpusztult az osztályfőnökünk tengerimalaca, akit nagyon szeretett. Négyen úgy döntöttünk, meglepjük őt egy másikkal. Szívmelengető volt a reakciója.” Alig néhány napja ezzel a kísérőszöveggel került fel egy videó a Facebookra, és mondanunk sem kell, azonnal terjedni kezdett.

Ma már összesen több millióan látták a megható felvételt, amely tényleg azt nyújtja, amit a leírás ígér: miután kedvenc tengerimalaca elpusztult, az osztályfőnök négy diákjától kap egy újat. Megható látni, ahogy a meglepett férfi kézbe veszi az új malacot, majd elérzékenyül.

A videók alatti kommentek között sokan megdicsérték a fiatalokat, amiért ilyen önzetlenek voltak, de meglepő módon nem mindenki. Volt, aki azt firtatta, a diákok vajon miért vitték az iskolába a malacot, akinek így az egész tanítási napot egy dobozban kellett végigszenvednie. De voltak olyanok is, akik azt rótták fel, hogy a tengerimalac olcsó ajándék, és ha már négyen veszik, valami komolyabbal illett volna előrukkolniuk.

Mi csak annyit tennénk hozzá, hogy bárcsak minden tanárnak ilyen odafigyelő és törődő diákjai lennének!

Olvass még több tanár-diák történetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top