Szabadidő

Erzsébet Park Hotel (X)

A múlt varázsa, a jelen kényelme és a természet gyönyörködtető látványa várja az Erzsébet Park Hotel***Superior vendégeit a Mátrában, Parádfürdőn, Budapesttől 100 km távolságra, Gyöngyös és Eger között félúton.

1893-ban Ybl Miklós tervei alapján épült a megkapó hangulatú Károlyi rezidencia a két hektáros park ölelésében. 2002-ben a múlt jegyeit őrző épület szállodaként nyílt meg, majd 2008 tavaszán a megnövekedett vendégigények kielégítésére egy új, modern épülettel, a Zsuzsanna-szárnnyal bővült.

99 szoba 2 épületszárnyban, köztük tágas családi szobák várják a vendégeket.

Erzsébet Park Hotel (X)

A gasztronómiai élvezetekről a 150 fős, I. osztályú étterem, a Zsuzsanna kávézó és az Erzsébet bár gondoskodnak.

Mindkét épületszárny számos wellness szolgáltatást kínál az idelátogatóknak. Az Erzsébet-szárny egy beltéri 14 x 7 méteres hideg vizes úszómedencével, egy ülőmedencével, gőzkabinnal, infra szaunával merülőmedencével és kondícionálóteremmel, a Zsuzsanna-szárny hatalmas pezsgőfürdővel, élménymedencével, finn szaunával, aroma- és fényterápiás kabinnal, sókabinnal, valamint nyaranta üzemelő egyedi hangulatú 10 x 20 méteres kültéri medencével várja a pihenni, wellnessezni érkező Vendégeket.

Erzsébet Park Hotel (X)

Az aktív kikapcsolódást négypályás bowling, billiárd, asztali tenisz, többféle labdajáték, nordic walking, kerékpár kölcsönzés, a gyermekeknek játszósarok és játszótér, a természet szerelmeseinek kirándulás, túrázás teszik lehetővé.

Erzsébet Park Hotel (X)

Saját mofetta, kényeztető wellness szolgáltatások és a mátrai klíma gyógyító hatása együtt segítik elő a fizikai és szellemi megújulást.

A céges konferenciák, csapatépítő tréningek, családi rendezvények sikerét természetes megvilágítású, korszerű technikával felszerelt termek és szolgálatkész személyzet garantálják.

Erzsébet Park Hotel (X)

Felejthetetlen nyári vakációra vágyik az egész család?

Kapcsolódjon ki kényelmes, hangulatos szállodai szobánkban, élvezze forró nyári hétköznapokon a kültéri medencénk partján lévő nyugágyak kényelmét vagy frissítse fel magát egy hűsítő nyári koktéllal. A paradicsomi hangulatot ezernyi színben pompázó és változatos ízvilágú ételcsodákkal, animátor programokkal és hangulatos élőzenével koronázzuk meg.

Bővebben az Erzsébet Park Hotelről »

Erzsébet Park Hotel (X)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top