Szabadidő

Megvan a 35. Balaton-átúszás időpontja

Máris bevéshetitek a naptárakba a 2017-es Balaton-átúszás időpontját.

Eldőlt az idei Balaton-átúszás időpontja. Pontosabban nem csak egyet jelöltek ki a szervezők az eseményre, előre terveztek azzal is, ha épp esne az eső.

A Balaton átúszásának indulóhelyszíne idén is Révfülöpön. A célba érkezés helyszíne sem változott, az 5,2 kilométeres táv leúszását követően a balatonboglári Platán strandon érnek partot az úszásra vállalkozók.

Elindult a Balaton-átúszás előnevezése

Az előnevezés máris elindult, de ha erre nem jutna időtök, a helyszínen is regisztrálhattok. A program az Olimpiai Ötpróba fontos állomása.

A szervezők mindenkinek javasolják a kihívást, ugyanakkor figyelmeztetnek, arra már most kezdjetek tudatosan felkészülni. Még edzéstervet is összeállítottak segítségként, egyszerű regisztrációt követően érhetitek el.

Ekkor rendezik a Balaton-átúszást 2017-ben

A 35. Balaton-átúszást 2017-ben július 1-jén rendezik. Rossz idő esetén az eseményt július 2-án, július 8-án, július 9-én, július 15-én vagy július 16-án bonyolítják le.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top