Szabadidő

Mihalik Enikőt meglepi a magyar szuperhős

Megérkezett Mundruczó Kornél új filmje, a Jupiter holdja előzetese. Most egy olyan akciófilmet várunk, amelyben egy menekültből lesz szuperhős.

A Jupiter holdja előzetese nem valami befelé forduló privát drámát, hanem mozgalmas akciófilmet ígér, némi fantasztikus beütéssel. Történik ugyanis, hogy meglőnek egy menekült fiút, aki illegálisan szökik át a magyar határon. Ő viszont nem hal meg, hanem megtanul lebegni. Innentől kezdve mindenki el akarja kapni, leginkább Cserhalmi György, a cinikus detektív.

Mundruczó Kornél legújabb filmjében kisebb szerepet játszik Mihalik Enikő modell, akire nem adtak túl sok ruhát – egy fürdőben találkozunk vele, ahol jelen van a főhős is. Sőt, hamarosan elkezd lebegni, amitől olyan lesz, mintha a vízen járna.

Jéger Zsombor és Mihalik Enikő a Jupiter holdjában
Jéger Zsombor és Mihalik Enikő A Jupiter holdjában

A Jupiter holdját csütörtökön láthatják először az újságírók a cannes-i filmfesztiválon. Az előzetes ezen a linken nézhető meg (beágyazni nem lehet engedély nélkül, mert exkluzív közlésre kapta meg a Hollywood Reporter szaklap).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top