Szabadidő

Végre mindenki nyugodtan nyalogathatja a cicáját!

Csodálatos időket élünk! Az okostelefon és az önvezető autó után az emberiség olyan mérföldkőhöz érkezett, amiért érdemes volt az elmúlt néhány ezer évnek eltelnie!

Akinek van macskája, az tudja, hogy a szeszélyes jószágok nyalogatással fejezik ki egymás – vagy épp a gazdi – iránt érzett szeretetüket. Az anyamacskák is így gondoskodnak kicsinyeikről. Ma pedig már bárki anyamacskává változhat, ha erre feltétlenül késztetést érez, a világ ugyanis kitermelte magából az ezt lehetővé tévő segédeszközt.

Végre mindenki nyugodtan nyalogathatja a cicáját!

A Licki Brush nevű, zavarba ejtő tárgy egy ruganyos gumilap, amelynek felületét a macskák nyelvéhez hasonló sörték borítják. Gyakorlatilag olyan, mint egy szőrtelenítő kesztyű és egy cumi keresztezéséből létrejött…nos…izé.

Ez meg mi a holdkór?! (Fotó: Tumblr)
Ez meg mi a holdkór?! (Fotó: Tumblr)

A cicagazdinak csupán annyi a dolga, hogy a kefe cumira emlékeztető végét a fogai közé helyezi, majd a fejével fel-le irányuló mozgást végez, így a hatalmas, nyelvszerű gumilap hasonlóan cirógatja a macska hátát-fejét, mint ha egy másik macska nyalogatná.

Szerkesztőségünk álláspontja ennek a macskának az arcára van írva (Fotó: Tumblr)
Szerkesztőségünk álláspontja ennek a macskának az arcára van írva (Fotó: Tumblr)

A varázslatos eszközt a PDX Pet Design fejlesztette ki, és mindössze 25 dollárért (nem egészen 7000 forintért) bárki hozzájuthat.

A készítők szerint a Licki Brush rendszeres használatával ember és macskája sosem látott közelségbe kerülhet egymással. A szappannal és meleg vízzel könnyedén tisztítható kefe használata a forgalmazó cég szerint furcsán nyugtató hatással van emberre és állatra egyaránt. A cég egyébként további csodálatos macskás kellékeket is forgalmaz, például a lemezjátszóra hajazó kaparófát, amellyel minden cica DJ-vé változhat!

Fontos hírek a nagyvilágból című rovatunkat olvasták. Bár nem tudjuk, Magyarországon hány Licki Brush talált eddig gazdára, talán nem is akkora baj, ha ezen a téren megmaradunk a tudatlanság macskamama módjára cirógató homályában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top