Szabadidő

Négy éve minimalacokkal tartja óráit az alsós tanárnő

A két konnektororrú segítő azonban nemcsak az esetleg felgyülemlő stresszt csökkenti a gyerekekben, de még tanítja is őket: felelősségre és gondoskodásra.

Melissa Nicholson nevét a floridai Jacksonville-ben szinte mindenki ismeri: ő ugyanis az az alsós tanítónő, aki mindennap beviszi magával óráira két minimalackáját, Priscillát és Poppletont is. A Today.com amerikai hírmagazinnak elmondta, a malacok nagy segítséget jelentenek neki az órákon: főleg az elsős gyerekeknél, akik nem ritkán szoronganak ebben az új helyzetben.

Négy éve minimalacokkal tartja óráit az alsós tanárnő

Már néhány közös óra is elég ahhoz, hogy a picik megnyíljanak, hála a malacoknak. A gyerekek szeretnek nekik felolvasni és játszani velük, közben észrevétlenül sajátítják el, milyen érzés gondoskodni valakiről, vagy felelősséget vállalni egy védtelen állatért”mondja a tanítónő.

Melissa a Todaynek beszélt arról is, hogy mindig is rajongott a törpemalacokért, de az elsőt csak 2013-ban vette magához. “A Facebookon botlottam egy hirdetésbe, amelyben gazdát kerestek egy elárvult malackának. A poszt alatt megjelöltem az igazgatónkat, és viccesen megkérdeztem tőle, mit szólna egy ilyen házi kedvenchez az egyik osztályba. Legnagyobb meglepetésemre igent mondott.

A fiatal nő kapva kapott az alkalmon, és nem egy, hanem egyszerre két malacot is örökbe fogadott. Poppleton és Priscilla azóta saját Instagram-oldalt kapott, amelynek mostanra 650 ezer rajongója lett, 2014-től pedig rendszeres résztvevői a Bolles School óráinak is.

“Too cool for school” today! Happy Saturday friends!????????#pinksunglasses #mirandalambert #PoseyandPink #PrissyandPop

Priscilla and Poppleton???????? (@prissy_pig) által megosztott bejegyzés,

Melissa egyébként a két malacka mellé befogadott további két minimalacot, három csüngő hasút és három, vágóhídról mentett sertést. Azt mondja, szerencsés, hogy munkájában egyszerre ötvözheti a gyerekekért és a malacokért érzett rajongását.

Olvass még többet tanárokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top