Szabadidő

Gigahalat fogtak a kisgyaláni horgászversenyen

Gigaméretű halat fogtak a kisgyaláni horgászversenyen. Ráadásul nem is csupán egyetlen halszörnyet emeltek ki a versenyzők a horgásztóból.

Három napon tartott a harcsafogó kupa a kisgyaláni Hársasberki-tavon. A versenyen 21 csapat mérte össze tudását, ennek során a tóból összesen 56 harcsát pecáztak ki, összesen több mint 561,62 kilogramm súlyban. És kifogták a tó eddigi legnagyobb halát is.

A III. Hársasberki harcsafogó kupát végül a kaposvári RR Team csapata szerezte meg. A Rajnics Csaba ésReichard Lajos alkotta páros a verseny lefújása előtt három órával akasztotta a 40 kiló feletti harcsát, ezzel pedig több mint 107 kilogrammos összfogással a győzelmet is bezsebelhették.

Mégsem övék lett a nap fénypontja, ugyanis a tóból a rekord méretű halat egy másik csapat fogta ki. Összességében a harmadik helyen végeztek, de Konczlik Krisztián és Lukács Dávid akkora szürke harcsát akasztott, amelyre korábban még nem volt példa a Hársasberki-tavon – számolt be a versenyről a Sonline.hu.

Íme, a 64,6 kilogramm súlyú halszörny. A fotón is látható, a horgászok alig bírják el a gigaméretű halat. Gratulálunk ezúton is.

A három napos horgászverseny rekord méretű hala
A háromnapos horgászverseny rekord méretű hala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top