Szabadidő

Durva verekedés miatt késett másfél órát a repülőgép – videó

Durva verekedés tört ki szerdán az egyik légitársaság Tokióból Los Angelesbe tartó járatán. A gép a rendbontó és persze részeg utas miatt másfél órás késéssel szállhatott a levegőbe. Az egyik utas telefonjával videót készített a verekedésről.

Egy részeg amerikai utas durván nekiesett egy másiknak szerdán az All Nippon Airways (ANA) Tokióból Los Angelesbe tartó járatán. A verekedés 10 perccel az indulás előtt történt. A döbbenetes esetet az egyik utas a telefonjával rögzítette.

videóban hallani, amikor a feldühödött utas azt kérdezni, “Még én vagyok az őrült? Akkor mégis mi a helyzet a kormánnyal?”. Az egyik stewardess próbálta megfékezni az utast, aki még azt követően is magyarázott. Kicsivel később visszatért, és újra ütlegelni kezdte a másik amerikait. Hogy az indulatok miért szabadultak el, pontosan nem tudni.

A repülőgép végül másfél órás késéssel emelkedhetett a levegőbe. Ellőte még a részeg amerikai utast a tokiói rendőrök elfogták, és leszállították a fedélzetről. Rendbontás miatt eljárást indítottak ellene.

A Tokióból Los Angelesbe tartó járaton tört ki a verekedés

(AFP – Yahoo)

(via 444)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top