Szabadidő

Éld át, milyen magyar válogatottnak lenni!

A gyerehokizni.hu egy 360°-os videóval lepte meg a legkisebb hokisokat, hogy átélhessék, milyen, amikor az egész stadion őket ünnepli.
Éld át, milyen magyar válogatottnak lenni!

A magyar jégkorong-válogatott szurkolótáborának híre bejárta a világot. Ők azok, akik bárhová elmennek a csapat után és egy elveszített mérkőzés után is teli torokból éneklik a Himnuszt a csapatnak. A szurkolók elhagyhatatlan társai a csapatoknak, de a magyar jégkorong-válogatott esetében még az átlagosnál is szorosabb a kapcsolat. Ezt a kötődést, a Himnusz közös éneklését rögzítette a gyerehokizni.hu, hogy a videóval bárki átélhesse, milyen érzés, amikor többezer ember őt élteti.

Maga a 360°-os videó, illetve az arról készült kísérőfilm célja, hogy minél többen kapjanak kedvet a sporthoz, vagy kapjanak erőre a buzdítástól és szurkolástól egy küzdelmesebb napon. Hiszen a korai ébredések, egy-egy nehéz edzés, a hatalmas elkötelezettség olykor túl nagy áldozatnak tűnhetnek, ugyanakkor az összetartó közösség, az örömteli pillanatok és a pálya széléről érkező biztatás mutatja, hogy igazán megéri.

 Elsőként jégkorongozó gyereknek mutatta meg a felvételt két válogatott játékos, Bartalis István és Varga Arnold:

A gyerehokizni.hu a ŠKODA Magyarország és a Magyar Jégkorong Szövetség közös, utánpótlás toborzásért felelős programja. A ŠKODA 25 éve támogatja nemzetközi szinten a jégkorongsportot, ami Guinness rekordnak számít. Magyarországon a klubok támogatásán túl, az utánpótlás toborzást jelölte ki céljául, ezért élesztette fel a gyerehokizni.hu oldalt.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top