Szabadidő

Ő lesz Nemes Jeles László új filmjének főszereplője

Másfél évnyi casting után megvan a Sunset című film főszereplője. Nemes Jeles László Jakab Julit választotta, aki már a Saul fiában is feltűnt.

Nemes Jeles László – aki mostantól az Oscarról is dönthet – júniusban kezdi forgatni a Sunset című új filmjét. Másfél évnyi casting után pedig megvan a film főszereplője.

Az Oscar-díjas rendező a több ezer amatőr és profi színész közül végül Jakab Julit választotta második nagyjátékfilmje főszereplőjének, aki a történethez készült, a torinói filmfesztiválon bemutatott párperces pilotban is szerepelt – írja a hvg.hu.

Nemes Jeles elmondása szerint azért esett a választása a 28 éves színésznőre – aki egyébként már az újabb jelentős díjat elnyert Saul fiában is feltűnt –, mert titokzatos személyiségének köszönhetően ösztönösen képes behozni egy másik korszakot.

A Sunset egy húszas évei elején járó nő, Írisz történetét mutatja be, aki az 1910-es évek eleji Budapestre érkezve bukkan sötét titkokra, a civilizáció bukásához közeledve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top