Szabadidő

A legjobb programok május 1-re Budapesten és vidéken

Idén május 1-jén sem kell unatkoznunk, hiszen az egész ország átalakul egy nagy majálissá. Fesztiválok, családi rendezvények, sörözés, virslizés és körhinta. Vessük bele magunkat a forgatagba!

Az idei május 1-jével szerencsénk van, hiszen hétfői napra esik, így összehozhatunk egy szenzációs, programdús hosszú hétvégét is. Nincs is ennél szebb, mint egy igazán gondtalan, családi hétvége. Segítünk választani a programok közül, hogy igazán jól teljen az idei május 1.

3 szuper vidéki program május 1-jére

Miért is ne lehetne összekötni május 1. megünneplését egy családi kirándulással? Pakoljunk hát fel gyereket, nagyit és kutyát is akár, és irány vidék!
A Sörmajális Kőszegen, pont az, amire ilyenkor igény van: kirakodóvásár, hagyományőrzés és kőszegi sör minden mennyiségben. De lesz még látványos májusfaállítás, népzenei koncertek, sramli zene és sok-sok gyerekprogram a kicsiknek. Mindez Kőszeg Fő terén.
Zánkán is színes programokra számíthatunk. Ha tehát május 1-én a Balaton felé vesszük az irányt, nézzünk be mindenképpen Zánkára, hiszen a Faluház udvarán 14 órától biztosan nem fogunk unatkozni. Főzőverseny, májusfadíszítés, vicces versenyek és vég nélküli mulatozás vár az ide látogatókra.
A Majális Százhalombatta 2017 is nagyon izgalmas programnak ígérkezik. Itt egész nap, május 1-jén családi programokkal, játszóházzal, koncertekkel, kirakodóvásárral, vidámparkkal és kézműves bemutatóval várják a majálisozókat a Szent István téren. De lesz még pingpong, street soccer és tollaslabdázási lehetőség is. Fellép Kökény Attila, a Mystery Gang, az Abba Sisters és operettműsor is lesz.

A legjobb programok május 1-re Budapesten és vidéken

Ezzel várja Budapest május 1-jén az ünneplőket

Idén is vár mindenkit május 1-jén a Tabán Majális, a főváros egyik legszuperebb helyén lévő májusi 1. rendezvénye. Itt az igazi nem is olyan régmúltat megidéző koncertekre számíthatunk, hiszen az előző évek fellépői között olyan klasszikus előadók tűntek fel, mint az EDDA, a Beatrice, a Takáts Tamás Blues Band.

Érdemes lesz elmenni május 1-jén Szentendrére a Szabadtéri Néprajzi Múzeumba is, hiszen ott is lesznek változatos családi programok. Az idén 50 éves Skanzen május 1-jén tartja a nagyközönségnek születésnapját. Lesznek népi játékok, finom magyaros ételek és érdekes családi programok.

Gyönyörű kirándulást tehetünk a Budapesthez közeli Nagymarosra. A Dunakanyar festői szépsége egész évben sok kirándulót vonz, de ezen a májusi napon külön programokkal várják a családokat, többek között utcabajnoksággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top