Szabadidő

Koncertek és Gourmet Fesztivál – programok májusra

Mit tartogat nekünk az április vége és a május? Hová érdemes ellátogatni, milyen programokon vehetünk rész? Jó hírünk van, mert idén is lesz Gourmet Fesztivál, Artmozik Éjszakája és rózsaszínbe öltözik a Városliget.

Rúzsa Magdi egyetlen budapesti koncertje a Budapest Parkban

Április 28-án pénteken este Rúzsa Magdi lép fel a Budapest Parkban. Magdi 11 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt. Tavaly februárban 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Budapest Arénában, novemberben pedig megjelent az Érj hozzám című, legújabb stúdióalbuma és a dupla telt házas Aréna koncert dvd- és cd-kiadványa. Magdi egy másik arcát a Magdeléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjén ismerhetjük meg, ami a Pesti Színház repertoárjának népszerű darabja.

Artmozik Éjszakája

Május 13. és 16. között kerül megrendezésre az Artmozik Éjszakája. Egyetlen karszalaggal öt helyszínen is nézhetjük a filmeket. Minden mozi más-más tematika szerint állította össze a programot

Május közepén ismét Gourmet Fesztivál

A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain, és a legkiválóbb hazai éttermek mellett a régió legjobbjait is bemutatja. Hogy mást ne mondjunk, itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, a szlovén Hiša Franko étterem séfasszonya. A Gourmet Fesztivál május 18-21. között a megszokott helyre, a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol a rendkívül sokszínű étel- és italkínálat mellett ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába.

Rosalia 2017 – Rosé és Pezsgő Liget

Május 12-én irány a Városliget. Rosé, pezsgő, street food, változatos gyermekprogramok és koncertek is várják az érdeklődőket. Fellép többek között  ByeAlex és a Slepp. Este DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról.

Budapest Park egész nyáron

Visszatérve a Budapest Park programhaijoz, az április 27-ei megnyitó után is érdemes lesz kilátogatni, az urbánus világot megidéző dekorációjával hódító helyszínre, ami mostantól nemcsak éjszaka, de nappal is vár mindenkit. A Nagyszünet a Sportkert helyén, hétfőtől szombatig, délelőtt 11-től, egészen este 10-ig nyújt kényelmes alternatívát a belvárosi kávézók és irodák világában. Heti kétszer pedig kertmozivá alakul, tematikus vetítésekkel.  A Budapest Park a főváros nagyszínpada, ami ezúttal is egy sereg megismételhetetlen produkciónak ad helyet. Íme a májusi fellépők listája:

2017. április 28.    Rúzsa Magdi vendég: Lóci játszik I Budapest Park                                                 
2017. április 29.    Majka & Curtis live, vendég: Follow the flow / Budapest Park                                 2017. május 4.      Margaret Island, vendégzenekar Mörk – Budapest Park            
2017. május 5.      Brains lemezbemutató – Budapest Park // vendégzenekar: RedRed        
2017. május 6.      Bëlga // Budapest Park                
2017. május 7.      MIZO Pöttömkert – Mintapinty zenekar            
2017. május 11.    Random Trip lemezbemutató – Budapest Park – Ingyenes        
2017. május 12.    30Y / vendég: Csaknekedkislány / Budapest PARK                
2017. május 13.    Parov Stelar – The Burning Spider Tour / Belau / Budapest Park            
2017. május 18.    Hiperkarma ‘délibáb’ lemezbemutató + AKPH live » Budapest Park    
2017. május 19.    Magashegyi Underground, vendég: MARGE / Budapest Park            
2017. május 20.    Halott Pénz – Budapest Park, vendég: Hősök
2017. május 25.    Sub Bass Monster I Animal Cannibals – Budapest Park                
2017. május 25.    Y-Production in the Park        
2017. május 26.    Neoton Família, házigazda Dj Dominique – Budapest Park        
2017. május 27.    Scooter 2017 I Budapest Park        
2017. május 27.    Scooter Afterparty – Budapest Park   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top