Szabadidő

Ellopták Tequilát, a 4 hónapos kiskutyát

Még szerdán lopták el Tequilát, a tüneményes, 4 hónapos kiskutyát. A kutyus kiszökhetett a családi ház udvaráról, valaki pedig fölkapta, az autójába rakta, és elvitte magával.

A 4 hónapos kiskutyát a szomszéd látta, ahogy az utcán kószál. Sőt, annak is szemtanúja volt, amikor szerdán kora délután megállt a kutya mellett egy autó, az állatot fölkapták, és berakták a járműbe, majd elhajtottak vele a helyszínről.

A devecseri rendőrök a lopást követően körbekérdezősködtek a településen. Nyomozásuk olyan sikeres volt, hogy már aznap, este fél 7 körül visszaadták Tequilát gazdájának.

A nyomozás kiderítette, hogy a kutyát egy pápai férfi lopta el, aki a rendőröknek azt vallotta, a kutya a jármű elé szaladt. Kisfia szintén az autóban ült, a gyereknek nagyon megtetszett az állat, amiről azt gondolták, kóbor lehet, ezért vitték magukkal.

A férfi ellen jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a devecseri rendőrségen büntetőeljárást indítottak.

Megtalálták a 4 hónapos Tequilát a devecseri rendőrök
Megtalálták a 4 hónapos Tequilát a devecseri rendőrök

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top