Szabadidő

Trump nem számított rá, hogy ilyen nehéz lesz, hiányzik a régi élete

Donald Trumpnak hiányzik a vezetés, úgy érzi magát, mintha be lenne bábozódva, és nem gondolta volna, hogy ennyire nehéz elnöknek lenni. Túl az első, Fehér Házban töltött száz napon, nincs rózsás véleménnyel a vezető a saját munkájáról.

Az amerikai elnök a Reutersnek adott exkluzív interjújában vágyakozva tekint vissza az elnökség előtti életére. “Szerettem az előző életem, annyi mindent csináltam. Most sokkal többet dolgozom, mint korábban. Azt hittem, könnyebb lesz” – vallja meg.

Azt is hozzáteszi, hogy hozzá volt szokva régen is, hogy nemigen van magánélete, de meglepődött, hogy most mennyire nem tud elvonulni a nyilvánosság elől. Még mindig nem szokta meg teljesen, hogy a nap 24 órájában testőrök vigyáznak rá, és ezt bizonyos értelemben egyfajta korlátozásnak érzi.

“Valójában be vagy gubózva a kis bábodba, mert annyira erőteljes védelmed van, hogy tulajdonképpen sehova nem mehetsz.” Kifejti, hogy ha az elnök elhagyja a Fehér Házat, akkor azt mindenképpen autóban teszi, de sajnos nem ő ül a volán mögé, pedig nagyon szeret vezetni.

Trump még most is gyakran fordul tanácsért nem politikusokhoz vagy tanácsadókhoz, hanem a korábbi életéből megmaradt barátokhoz volt kollégákhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top