Szabadidő

Május elsején is kutyáznál? Mit szólsz egy kutyás piknikhez?

Egyéves szülinapja alkalmából nem akármilyen kutyás piknikre invitálja a gazdikat a Walking Dog. Ha szereted a jó levegőt, a fröccsöt és a kutyákat, ott a helyed!

A Walking Dog egy olyan kutyás közösség, melynek legfőbb célja, hogy összehozza a városi gazdikat és kutyáikat, és hogy közös mozgásra, programokra ösztönözze őket. És hát mi is lehetne erre jobb alkalom, mint egy napsütéses május elseje, no meg közös kutyás piknik a Golftanyán. Igaz?

Május elsején is kutyáznál? Mit szólsz egy kutyás piknikhez?

A május elsejei pikniknek ráadásul különleges apropója is van: a Walking Dog ugyanis első szülinapját ünnepli, így az alkalomnak megfelelően sok meglepetéssel és még több programmal készülnek. És ez még nem is minden. A szülinapi pikniken a szervezők az adománygyűjtésből és a tombolából befolyt összeggel a Mindent az Állatokért Alapítványt és a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványt támogatják.

Walking Dog Kutyás Piknik a Golftanyán from Walking Dog on Vimeo.

Ha még nincs programod május elsejére, de az ünnepet mindenképp négylábú barátoddal töltenéd, akkor irány a Golftanya, ahol 5-600 hozzád hasonló gazdival és közel 250 szeleburdi, virgonc és természetesen szupercuki kutyával töltheted a napodat.

Olvass még többet a kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top