Szabadidő

Ekkor kerül a mozikba a Star Wars 9. része és a Jégvarázs folytatása

Decemberben mutatják be a Star Wars: Az utolsó Jedik című részét, és már azt is tudni lehet, mikor kerül a mozikban, az azt követő 9. Star Wars-film. Eláruljuk, egészen más időpontban, mint a korábbiak. És mi a helyzet a Jégvarázs folytatásával? Ezt is megtudhatjátok.

A korábban megszokott decemberi bemutatóknál előbb kerül a mozikban a Star Wars IX. A Disney Stúdió hivatalos közleménye szerint a sorozat újabb filmjét 2019. május 24-én mutatják be a mozikban.

A Star Wars 9. részét Colin Trevorrow rendezi, és az előzetes tervekkel ellentétben már öt hónappal korábban vetítik a világ mozijaiban. Úgy tűnik, a Disney visszatér korábbi gyakorlatához, és ismét májusra időzíti a Star Wars-folytatások bemutatóját. Korábban, még a George Lucas által jegyzett 1999-ben, 2002-ben és 2005-ben vetített részeket, valamint az előzménytrilógiát is májusra időzítették.

A 2015-ben kezdődött új trilógia befejező epizódjában várhatóan John Boyega, Daisy Ridley és Adam Driver is szerepel. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke azonban a közelmúltban leszögezte, a karácsonykor meghalt Carrie Fisher minden leforgatott jelenetét Az utolsó Jedik című 8. részben láthatják majd a nézők, a 9. zárórészben a színésznő már nem tűnik fel. A Star Wars: Az utolsó Jedik című epizódot 2017. december 15-től vetítik a mozikban.

A Disney bemutatólistája szerint a Han Solóról szóló Star Wars-film premierjét 2018. május 25-én tartják. A stúdió az ötödik Indiana Jones-filmet 2020. július 10-én, a Jon Favreau rendezésében készülő Az oroszlánkirály című játékfilmet 2019. július 19-én, A Jégvarázs folytatását pedig 2019. november 27-én küldi a mozikba.

2019 májusában jön a Star Wars IX.

Íme a Jégvarázs folytatásának előzetese

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top