Szabadidő

Lefogyott a gazdi, még a kutyája sem ismerte fel

Shane Godfrey betegsége miatt több mint egy hónapot volt kénytelen kórházban tölteni. Ezalatt több mint húsz kilót fogyott, hazatértekor pedig nem csak a családja ismert rá nehezen.

Amikor Shane Godfrey március közepén kórházba került, még egyáltalán nem sejtette, hogy hetekig ott is kell maradnia, és teljesen átalakul majd. Pedig így történt. Mialatt az egészségéért küzdött, az amerikai férfi rengeteget fogyott, és mire hazamehetett, 20 kilóval nyomott kevesebbet, mint amennyivel kórházba került.

Lefogyott a gazdi, még a kutyája sem ismerte fel

A családom alig akart megismerni, főleg azok a rokonok, akik az öt hét alatt nem láttak rendszeresen. De ami igazán meglepett, az az volt, hogy még a kutyámnak is gondot okozott a dolog.” Shane azt mondja, a sárga keverék kutyus megérkezésekor hangos ugatásba kezdett, és csak Shane feleségének unszolására volt hajlandó a férfi közelébe menni.

És ezután következett az igazi meglepetés. Miután Willie megszagolta Shane-t, azonnal rájött, hogy imádott gazdija tért haza, és boldog ugrálásba, farokcsóválásba kezdett. A megható pillanatról videó is készült, mutatjuk:

 

Olvass még többet megható találkozásokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top