Szabadidő

Elég szokatlan zsákmányt szerzett a sirály

Most jönne csak igazán jól, ha a sirályok tudnának beszélni, mert akkor ez a példány elmondhatná, honnan szerzett magának egy műfogsort.

A sirályok arról híresek, hogy mindenféle szemetet összelopkodnak, de a tipikus zsákmányuk inkább az emberek által elhajigált, félig megevett élelmiszer szokott lenni. Ezt a sirályt Angliában kapták lencsevégre nem mindennapi szerzeményével csőrében, és a kép máris egy csomó kérdést felvet.

Hogyan szerezte meg a fogsort a madár? Mit fog vele csinálni? A műfogsor eredeti tulajdonosa vajon szájában vagy száján kívül tartotta az eszközt, amikor a sirály megkaparintotta? Megannyi kérdés, de válaszokból egyelőre egy sincs.

Elég szokatlan zsákmányt szerzett a sirály 

A fotót készítő illető azt is hozzátette, hogy ha valaki felismerte esetleg a fogsort, sajnos a sirálynál kell majd érdeklődnie, ugyanis a madár – a fogakkal együtt – elrepült, mielőtt a fotós feltehette volna a kínzó kérdéseket.

Elég szokatlan zsákmányt szerzett a sirály

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top