Szabadidő

Ezt üzeni a milliárdos nyertesnek a hajléktalan lottómilliomos

A hatos lottón mesés nyereménnyel gazdagodott valaki az elmúlt hétvégén. A másfél milliárdos óriási vagyont ugyanakkor nem is olyan nehéz elbukni. Ha valaki tudja mindezt, akkor az a hajléktalanból lett lottómilliomos, Andraschek László és felesége.

Óvatosságra inti a legfrissebb lottómilliárdost a hajléktalanból lett nyertes győri házaspár, Andraschek László és felesége, Anikó. Ők a skandináv lottón nyertek 636 millió forintot. A lottómilliomos házaspár előbb kávézót nyitott, amit nemrég be kellett zárniuk, most azon gondolkodnak, szoláriumszalonba fektetik a pénzüket.

Anikó szerint attól, hogy hatalmas összeget nyertek, ők sem tehetnek meg bármit. A sok pénz még nem jelenti azt, hogy a befektetésekhez is azonnal értenek. Rossz döntéssel gyorsan el lehet veszíteni a nagyobb vagyont is.

Nyereményük egy részét ingatlanokba fektették, ez elmondásuk szerint sikeresnek tűnik, hiszen a bérbe adott lakások tartják az értéküket, és pluszpénzt is hoznak. A házaspár szerint nem szabad elszállni a hatalmas összegtől. A legokosabb, ha a hatos lottó nyertese nem tesz föl mindent egy lapra, hanem több módon fekteti be a pénzt. A fogukhoz sem kell verni a garast, de elszórni sem szabad, így a lottónyereményből az unokáiknak is bőven jut majd – mondták el a Blikknek.

Nem árt óvatosnak lenni - ezt üzeni a hajléktalanból lett lottómilliomos
Nem árt óvatosnak lenni – ezt üzeni a hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top