Szabadidő

Életrajzi film készül Madonnáról

Blond Ambition címmel készül film Madonnáról, és a mozi elsősorban a szexi nyolcvanas évekre fog koncentrálni.

A Universal stúdió Elyse Hollander Blond Ambition című forgatókönyvének jogait vásárolta meg – értesült a Variety. Tavaly ez a forgatókönyv vezette a hollywoodi “feketelistát”, azoknak a forgatókönyveknek a listáját, amelyekből végül nem készült film.

A történet Madonna pályafutásának kezdeteire koncentrál elsősorban, a film a nyolcvanas évek elején, az első albuma, a Madonna megjelenésének idején fog kezdődni.

A film producerei között szerepel Brett Ratner produkciós cége, Michael De Luca (A szürke ötven árnyalata producere) és John Zaozirny is a Bellevue produkciós vállalattól. A szereposztásról és a rendező kiválasztásáról még nincs információ.

A hétszeres Grammy-díjas és Golden Globe-díjas Madonnát a koncertfilmjein kívül már több mint tucatnyi játékfilmben láthattuk a filmvásznon színészént (Micsoda csapat, Evita, A második legjobb dolog), de bemutatkozott már producerként és rendezőként is (W.E. – Országomat egy nőért).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top