Szabadidő

Rekordokat döntöget a Kincsem

Alig látott népszerűségnek örvend a mozikban a Kincsem című kalandfilm. A nézőszám máris rekordokat döntöget. Ilyen sokan biztosan nem tévedhetnek, hogy érdemes megnézni az év legnépszerűbb filmjét.

Alig több, mint egyetlen hónapja került a mozik műsorára a Kincsem című kalandfilm, máris rekordokat döntöget. A nézőszám a napokban átlépte a 300 ezret.

Utoljára Goda Krisztina Szabadság, szerelem című filmjére voltak ilyen sokan kíváncsiak Magyarországon. Az máris elmondható, a Kincsem az idei év legnézettebb filmje, országszerte nagy sikerrel vetítik a mozikban.

A történet szerint a Nagy Ervin alakította Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után, és céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodakanca. Ezzel a sors elégtételt kínál neki, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), miközben beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába is.

Rekordokat döntöget a Kincsem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top