Szabadidő

Életét köszönheti Joe Eszterhas Puskás Ferencnek

Nem sokat gondolkodott, amikor felkérték: Joe Eszterhas személyes indíttatásból vállalta, hogy forgatókönyvet ír a készülő Puskás filmhez. Návai Anikó exkluzív interjúja a magyar származású forgatókönyvíróval ma este látható a TV2-n, a Hello Hollywoodban.

Joe Eszterhas a felvételen elmondta, hogy először a menekülttáborban találkozott Puskással. “Emlékszem, hogy mindenki éljenzett, amikor Puskás megérkezett. Olyan volt, mintha karácsony lett volna” – mesélte az Elemi ösztön forgatókönyvírója, aki még focizott is a magyar csodasportolóval. “Amikor Puskás végigjárta azokat az amerikai városokat, ahol magyar bevándorlók éltek, üzent apámnak, hogy szeretné látni. Amikor befejezték a beszélgetést, rám nézett, és megkérdezte, hogy akarok-e focizni kicsit.Csak arra tudtam gondolni, hogy Úristen, én focizzak Puskással? Mondtam, hogy jó köszönöm, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, a szívem pedig majd kiugrott a helyéről. Lementünk a pályára és rugdostuk a lasztit úgy tíz percig” – emlékezett vissza Eszterhas, aki háláját szeretné kifejezni a készülő filmmel.

Életét köszönheti Joe Eszterhas Puskás Ferencnek

“Bizonyos értelemben nekem ez nagyon érzékeny, személyes dolog, mert Puskás megmentette az életünket, amikor eljött a menekülttáborba, és most lehetőségem adódik, hogy valamit visszaadjak neki, és írjak egy piszok jó filmet Öcsiről.”

A mozi angol nyelven készül majd, nemzetközi sztárok szereplésével, és a készítők ígérete szerint világhírű rendezővel, hogy a világpiacot is meghódíthassa.

Életét köszönheti Joe Eszterhas Puskás Ferencnek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top