Életét köszönheti Joe Eszterhas Puskás Ferencnek

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nem sokat gondolkodott, amikor felkérték: Joe Eszterhas személyes indíttatásból vállalta, hogy forgatókönyvet ír a készülő Puskás filmhez. Návai Anikó exkluzív interjúja a magyar származású forgatókönyvíróval ma este látható a TV2-n, a Hello Hollywoodban.
2017. 04. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Joe Eszterhas a felvételen elmondta, hogy először a menekülttáborban találkozott Puskással. „Emlékszem, hogy mindenki éljenzett, amikor Puskás megérkezett. Olyan volt, mintha karácsony lett volna” – mesélte az Elemi ösztön forgatókönyvírója, aki még focizott is a magyar csodasportolóval. „Amikor Puskás végigjárta azokat az amerikai városokat, ahol magyar bevándorlók éltek, üzent apámnak, hogy szeretné látni. Amikor befejezték a beszélgetést, rám nézett, és megkérdezte, hogy akarok-e focizni kicsit.Csak arra tudtam gondolni, hogy Úristen, én focizzak Puskással? Mondtam, hogy jó köszönöm, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, a szívem pedig majd kiugrott a helyéről. Lementünk a pályára és rugdostuk a lasztit úgy tíz percig” – emlékezett vissza Eszterhas, aki háláját szeretné kifejezni a készülő filmmel.

Életét köszönheti Joe Eszterhas Puskás Ferencnek

„Bizonyos értelemben nekem ez nagyon érzékeny, személyes dolog, mert Puskás megmentette az életünket, amikor eljött a menekülttáborba, és most lehetőségem adódik, hogy valamit visszaadjak neki, és írjak egy piszok jó filmet Öcsiről.”

A mozi angol nyelven készül majd, nemzetközi sztárok szereplésével, és a készítők ígérete szerint világhírű rendezővel, hogy a világpiacot is meghódíthassa.

Életét köszönheti Joe Eszterhas Puskás Ferencnek

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus