Szabadidő

Ma nyit Budapest első luxusmozija

Az első benyomások alapján könnyen rá lehet majd szokni a Mammut 2-ben nyílt óriásfoteles, könyvtárszobás luxusmozira. A jó hír pedig az, hogy ezúttal a kényelemért nem kell többet fizetni.

Két budai pláza három moziját vette meg a török Cinemapink, ebből az egyik bevásárlóközpontban, a Mammut 2-ben április 20-án meg is nyílik az első feltuningolt mozi. A hvg.hu beszámolója szerint az öt terem egy kör alakú, közös térből nyílik, ahol puffokon ülve és a könyvespolcokról leemelt olvasnivalóval üthetjük el az időt a film kezdetéig. 

A termekben 70 centiméter széles óriásfotelekbe süppedve nézhetjük a filmeket (sajnos a java részüket egyelőre még szinkronosan), pároknak duplafotelek garantálják a kényelmet, az első két sort pedig azzal próbálják csábítóbbá tenni, hogy itt gombnyomásra dönthető és lábtartós fotelekben terpeszkedhetünk. 

Ezek után szinte hihetetlen is, hogy nem kell a luxusért csillagászati árat fizetnünk, a teljes árú 2D-s filmekért 1700 forintot, a 3D-s vetítésekért 1850 forintot kérnek el. 

Ráadásul nemcsak az ülepünket kényeztetik el, de csúcstechnikával a szemünket és a füleinket is. A termek Sony 4K-s vetítőgépekkel, a tökéletes térhatású hangzás érdekében Dolby Atmos 360 hangrendszerrel és JBL hangszórókkal vannak felszerelve. 

Ha minden igaz, akkor egy-két hónap múlva a Cinemapink a MOM Parkban is elkészül a mozijával, ott pedig bowlinggal koronázzák majd meg a moziélményt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top