Szabadidő

Alaposan el leszünk látva új sorozatokkal áprilisban

Folytatódik néhány, az HBO gyártásában készült széria, de az HBO GO-n találunk áprilisban vadiúj sorozatot is. Rózsák háborúja, fekete aktivizmus, egyetemi csajos rivalizálás és egy furcsa sci-fi is érkezik – lesz mire rákattannunk a hónapban.

Az HBO GO-n visszatérnek a saját gyártású produkciók – mint a Szilícium-völgy, A hátrahagyottak vagy Az alelnök – folytatásai, és érkeznek az új, nem csak az HBO berkeiben készült történetek is. 

A fehér hercegnő egy hetente új epizóddal érkező nyolcrészes sorozat, ami az angol történelem viharos időszakában, az 1400-as évek második felében játszódik, a Rózsák háborúja idején. A korszak adja magát a témát is: család, szerelem, ármány és árulás lesznek terítéken, a középpontban Elizabeth of York (Jodie Comer) és VII. Henrik (Jacob Collins-Levy) viharos házasságával. A köztük lévő személyes és politikai ellentétek azzal fenyegetnek, hogy újra szétszakad a királyság.

A Gerilla az Oscar-díjas John Ridley (12 év rabszolgaság) új, hatrészes sorozata egy, az Egyesült Királyság politikailag robbanásveszélyes időszakában játszódó szerelmi történet. Az 1970-es évek Londonjában járunk, ahol egy pár kiszabadít egy politikai foglyot, és megalapít egy radikális mozgalmat. A végső célpontjuk a Black Power Desk, egy titkos kémelhárító egység, ami a fekete aktivizmus minden formáját üldözi. A sorozat főszerepeiben Idris Elba (Luther, Star Trek – Mindenen túl, Thor), Freida Pinto (Gettómilliomos, A majmok bolygója – Lázadás) és Babou Ceesay (Free Fire – Kereszttűz, Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) látható.

A Klikk története szerint Holly és Georgia, a gyerekkori barátnők megkezdik első évüket az edinburgh-i egyetemen. Holly nyugodtabb és óvatosabb, míg az állandóan pezsgő Georgia beleveti magát minden őrültségbe. A közgazdaságtant tanító Jude McDermid szikrázó előadása után elhatározzák, hogy csatlakoznak a professzor elit programjához. Georgia célja, hogy bejusson a tanárt körülvevő alfa-lányok klikkjébe, miközben Holly egyre magányosabbnak érzi magát. 

A Hulu új antológiasorozata, A 404-es dimenzió egy hihetetlen utazás a sci-fi műfajában. A szériát a 404-es hibakód inspirálta, és az éjszakákon átívelő böngészés különös oldalát mutatja be olyan történetekkel, melyeket a valós világban nem tudnánk értelmezni. Íme néhány közülük: Mi van, ha egy rajzfilm rejti az időutazás titkát? Mi van, ha az energiaitalok okozták az apokalipszist? Mi van, ha az NSA legjobb elemzője egy mindentudó, Bob névre hallgató hústorony? A sorozatban az akciótól a horrorkomédiáig mindent megtalálsz. A vendégszereplők között olyan sztárok láthatóak, mint Joel McHale (Community), Sarah Hyland (Modern család), Patton Oswalt (A SHIELD ügynökei), Lea Michelle (Glee). A sorozat narrátora pedig Mark Hamill.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top