Szabadidő

Minden idők legdrágább bollywoodi filmje készül

155 millió dolláros költségvetésből készülhet el a Mahábhárata új adaptációja Bollywoodban. Ennyi már egy amerikai filmnél is nagyon sok pénz.

Bollywoodban, az indiai filmgyártás központjában új film készül minden idők leghosszabb irodalmi művéből, az ősi, szanszkrit nyelvű eposzból, a Mahábháratából. Ez lesz minden idők legnagyobb költségvetésű indiai filmje, 155 millió dollárból (kb. 34 milliárd forint) készül.

Egy átlagos bollywoodi produkció költségvetése 25 millió dollár körül van, az eddigi rekorderek – például a 2.0 című sci-fi – 60 millióból készültek.

Randamoozham című adaptáció a producer várakozásai szerint hárommilliárd emberhez juthat majd el. 2020-ban mutathatják be, állítólag Oscar-díjasok is lesznek az alkotók között. Reméljük, még sokkal-sokkal jobb táncjelenetek lesznek benne, mint például a Krrissh 3. című szuperhősfilmben, pedig már abban is elég jó volt a buli:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top