Szabadidő

Így kell volt amerikai elnökként luxusjachton vakációzni

Kiszúrták, ahogy Barack Obama egy tablettel fotózza feleségét Francia Polinézia valamelyik szigetének közelében. Lennénk a volt elnök és az egykori first lady helyében.

A megközelítőleg 138 méter hosszú elegáns hajón, láthatólag az elnökség éveinek gondját-baját maguk mögött hagyva, önfeledten vakációzik Barack és Michelle Obama. Ez derül ki legalábbis a netet már megjárt fotón, amelyen a volt államfő egy luxusjachton fotózza feleségét. 

Ámde Obamáék nem egyedül pihennek a tengeren, állítólag David Geffen milliárdos jachtján illusztris társaságuknak tagja többek között Tom Hanks, Bruce Springsteen és Oprah Winfrey is. 

Mostanában az Obama-házaspár egyébként szereti az efféle időtöltést, február óta például Sir Richard Branson aranyemberrel – aki többet között a Virgin Atlantic Airways többségi tulajdonosa –, lógtak együtt szintén Polinézia mesés szigetein. Barack Obama ezek egyikén, az egykoron Marlon Brando által tulajdonolt Tetiaroa szigetén írja a Fehér Ház-i memoárját is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top