Szabadidő

Hais Dorottya, a Mindenki sztárja bronz- és ezüstérmet is nyert műugrásban

Jól bírja a pörgést Hais Dorottya, aki két műugróverseny között castingokra jár. Az Oscar-díjas Mindenki egyik főszereplőjének előbb-utóbb döntenie kell, hogy a sport- vagy a színészi karriert választja.

Edzője szerint tehetséges, céltudatos és alkatilag is minden megvan benne, hogy reális célja legyen egyszer az olimpia, bár ahhoz még meg kell mászni néhány lépcsőfokot. Hais Dorottyáról mostanra már mindenki tudja, hogy nemcsak a vásznon tehetséges (Deák Kristóf rövidfilmjében, a Mindenkiben ő alakította Lizát), de a műugrásban is, amit azért szeret jobban az úszásnál, mert veszélyes és lenyűgözi az embereket. 

Hais legutóbb két aranyérmet nyert Belgrádban, Horvátországból pedig egy ezüsttel és egy bronzzal tért haza. A Nemzeti Sport azt írja, hogy teljesítményével értékes pontokat szerzett az ifjúsági Európa-bajnoki részvételhez szükséges kvalifikációs rangsorban, és az eddigieknél is keményebben edz, hogy biztosan részt vehessen az idei norvégiai eseményen.

Az edzések mellett rendszeresen jár castingokra, szinkronszínészként is dolgozik, és az iskolát sem szabad hanyagolnia, úgyhogy határidőnaplója – ha van – valószínűleg egy felnőttével vetekszik. Szerencsére jól bírja a pörgést, a lapnak adott interjújában azt mondja, hogy sportolóként megszokta, hogy feszesen kell beosztania a napjait. 

Hogy Hais Dorottyából egyszer olimpikon lesz-e, vagy hivatásos színész, azt még maga sem döntötte el, sőt: azt is elképzelhetőnek tartja, hogy végül sebészként fogja a karrierjét felépíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top