Szabadidő

Magyartanárok szerveznek tábort irodalomfanatikusoknak

Elsősorban magyar szakos tanároknak, másodsorban egyetemistáknak és minden érdeklődőnek szól a Magyartanárok Egyesületének irodalmi nyári tábora. A pár napos eseményt – a leírása alapján – csak az igazán hardcore irodalomrajongóknak ajánlanánk.

A táborban műelemző és módszertani továbbképzés zajlik majd elsősorban kiscsoportos műhelymunka formájában. A tábor egyrészt Márai Sándor alkotásaira, másrészt Kemény István költészetére fog fókuszálni, de terítéken lesz Kassa és környéke gazdag irodalmi-nyelvészeti hagyománya is. A leírás szerint a programba médiaóra, filmelemzés, beszélgetések és Kassa megismerése is belefér, az egyik esti beszélgetésen pedig maga Kemény István lesz a vendég.

A tábor július 3-tól július 7-ig tart majd, részvételi díja 48 ezer forint. A jelentkezési határidőt április 18-ára módosították, úgyhogy akit érdekel, annak még van egy napja regisztrálni.

Az eseményről további infókat erre találtok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top