Bekékült a Lánchíd – fotók

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Vízkék köntöst kapott a Lánchíd. Hazánk egyik fő látványossága kékbe borulva várja a vizes vb-re érkező turistákat. A hidat kékre „festő” akció május, június és július 14. napján is megismétlődik majd, folyamatosan jelezve a vb indulását.
2017. 04. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

2017. április 14-én, este 20:00 és 01:00 óra között FINA-kék színnel világították meg a Lánchidat, amelyet majd két és fél évre lezárnak

Budapest ikonikus hídján a látványosság arra hívta fel a figyelmet, hogy július 14-én, napra pontosan 3 hónap múlva kezdődik minden idők legnagyobb hazai sporteseménye, a 17. FINA Világbajnokság. A hidat a víz színével beborító turisztikai nevezetesség minden hónap 14-én lesz megtekinthető egészen a budapesti vizes vb nyitónapjáig.

Hazánk eddigi legnagyobb és egyre többe kerülő sporteseményére közel 90 ezer külföldi turistát, és összesen 350 ezer nézőt várnak a szervezők. Esténként a kivilágított épületről több száz fotó és szelfi készül, így a vízkék köntösbe öltöztetett Lánchíd egy látványos eszköz lehet arra, hogy tovább népszerűsítse a világeseményt. 

 

MTI Fotó: Máthé Zoltán
MTI Fotó: Máthé Zoltán

 

 MTI Fotó: Máthé Zoltán
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus