Szabadidő

Thornak levágják azt a szép szőke haját

Kijött a Thor harmadik részének első ránézésre egészen vagány és izgalmas előzetese. Ha nem rontják el, akkor a villámisten univerzumának továbbépítése minden eddiginél látványosabb és viccesebb lesz. Ráadásul Chris Hemsworth is megszabadul benne szőke selyemfürtjeitől.

Enyhén szólva is impozáns a harmadik rész, a Thor: Ragnarök trailere, amely nemcsak hogy a Led Zeppelin Immigrant songjára dübörög, de egészen letaglózó helyszínekre enged bepillantást, és azon kívül, hogy az asgardi félistent alakító Chris Hemswortht megszabadítják loboncától, Tom Hiddleston Lokija is visszatér.

Reméljük, hogy az előzetes ígéretében nem kell csalódnunk, és a Marvel teljes erőbedobással hozza vissza a gyenge második rész után Thort a mozikba. Ebben azért is bízhatunk, mert a szereplőgárda is szuper színészekkel bővült: Cate Blanchett a főgonosz Helát fogja játszani, Jeff Goldblum a Nagymester nevű halhatatlan karaktert, Tessa Thompson Valkűrt, Mark Ruffalo pedig Hulkként fog megküzdeni Thorral a gladiátorok arénájában.

Szintén jó jel, hogy a filmet ezúttal az új-zélandi Taika Waititi, a Hétköznapi vámpírok megalkotója rendezte. 

Thor: Ragnarök november 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top