Szabadidő

Nagy a baj: eltűnt Gödöllő polgármester-macskája

Frau Bürgermeisterin von Gödöllő szőrén-szálán eltűnt. Most őt keresi az egész város.

Tavaly decemberben egy fehér-szürke cirmos cicát fogadott be Gödöllő polgármesteri hivatala, és az állat hamar a város legnépszerűbb, nagy becsben tartott négylábúja lett. Ezt mi sem mutatja jobban, mint, hogy Frau Bürgermeisterin von Gödöllőnek (barátoknak csak Bürgi) már több mint 2600 követője van a saját Facebook-oldalán.

Erre nem lelép ez a hálátlan állat?!

Bürgit ugyanis már két napja nem látták, és azóta nagyban keresik a város polgármester-cicáját. Először azt írták ki a Facebook-oldalára, hogy a macska elszökött, de azóta update-elték a hivatal információit: feltételezések szerint a cicát az éjszakás véletlenül kizárta.

“Talán az a személy, aki megtalálta, majd meglátja a hirdetést az újságban, hogy keressük és visszahozza. (Ha pedig eleve tudja, ki van most nála, akkor talán a magas pénzjutalom miatt teszi meg.) Mi nem adjuk fel. Várjuk vissza. Hiányzik nekünk. Köszönjük a sok-sok segítséget és biztatást. Rengetegen keresték itt a városban is” – írták Bürgi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top