Szabadidő

Ilyen nincs és mégis van: harmadjára nyertek a lottón!

Van, aki egy életen át lottózik, és egy árva kettest sem tud behúzni. És olyan is van, aki életében háromszor viszi el a főnyereményt. Ez a kanadai házaspár az utóbbi kategóriába tartozik.

A Kanadában élő Barbara Fink hiába próbálta meg férjének, Douglasnek elmesélni a hatalmas örömhírt telefonon, a férfi először nem vette fel a kagylót. Barbara öt perc után újra próbálkozott, és amikor végre elérte a férjét, csak ennyit mondott: “megcsináltam megint!”

Merthogy a 8,2 millió kanadai dollár (1,76 milliárd forint) Barbaráék közös életének nem az első lottónyereménye volt. A helyi lottótársaság oldala részletezi, hogy a Fink-házaspár harmadjára vitt haza sok pénzt csak azért, mert szerencsésen tippelték meg a számokat. 1989-ben Douglas 128 ezer kanadai dollárt nyert, 2010-ben pedig a házaspár együtt vitte el egy százezer dolláros Extra nevű lottó nyereményét.

A mostani fődíjból elsősorban a családra fognak költeni – Barbaráék szeretnének a lányaik és az unokáik jólétéről is gondoskodni –, másodsorban pedig magukra fordítják a temérdek pénzt, többek között vesznek egy új házat, és utazgatni fognak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top