Szabadidő

Britney Spears miatt elhalasztottak egy választást

Jobb nem kockáztatni – gondolta az izraeli Munkapárt, és elhalasztotta a párton belüli elnökválasztását, mert az éppen arra a napra esett volna, amikor Britney Spears nagyszabású koncertet ad Tel Avivban.

Július harmadikára van beígérve Britney fellépése a Tel Aviv-i Hayarkon Parkban. Ez lesz az első alkalom, hogy a popsztár koncertet ad Izrael második legnagyobb városában, az esemény így érthető módon akkora felhajtással jár, hogy az izraeli Munkapárt jobbnak látta az ugyanarra a napra tervezett pártelnök-választását későbbre tolni.

Britney Spears miatt elhalasztottak egy választást

 

via GIPHY

A Times of Israelnek adott tájékoztatásuk szerint a koncert megnehezítette volna a dolgukat abban, hogy a választás idejére elegendő mennyiségű biztonsági embert mozgósítsanak.

Persze, azt is hozzátették, hogy egy későbbi napon valószínűleg az emberek is könnyebben odaférnének a szavazófülkékhez, nem lennének legalábbis forgalmi akadályok, amelyek a koncert alatt nyilván megbénítják majd valamennyire Tel Aviv közlekedését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top