Szabadidő

Rohadt hideg lesz pénteken

Péntekig folyamatosan romlik az időjárás, addig egymást váltják a napsütéses és a borús órák, de hőmérséklet egyre alacsonyabb lesz, az utolsó hétköznap még fagyhat is.

Szerda éjszakára mindenütt megvastagszik a felhőzet, több helyen valószínű eső, zápor, késő estig helyenként zivatar. A Kisalföldön megerősödik a szél, a zivatarok környékén viharos széllökések is lehetnek.

Csütörtökön még kikacsint rák a Nap a felhők mögül, a délután több napsütés várható, mint délelőtt. A csapadékzóna keletre mozdul, ezért inkább csak az ország keleti harmadában valószínű további eső, zápor. A nap folyamán több helyen megerősödik, az ország középső harmadán viharossá fokozódik az északnyugati szél. A nappali maximum 9 és 15 fok között várható, míg éjszaka 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: kiderul.hu
Pénteki maximumok – Forrás: kiderul.hu

Pénteken erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, a Dunántúlon várható a vastagabb felhőzet, eső mindenhol valószínű. Az északnyugati szél az ország nagy részén megerősödik, elsősorban a középső területeken helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között alakul, de északkeleten néhol 0 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között várható – írja a kiderul.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top