Szabadidő

Ekkor folytatódik a Trónok harca és itt a 7. évad előzetese

Már nem is kell olyan nagyon sokat várni a Trónok harca folytatására. A 7. vadonatúj évad előzetesét már meg is nézhetitek. Hogy a korábbiaknál izgalmasabban és fordulatosabban folytatódik a történet, az a videóból is kiderül. Vajon kié lesz a Vastrón?

A Trónok harca folytatását hamarosan műsorára tűzi a HBO mozicsatorna. Az 7. évad epizódai elkészültek, az előzetest pedig máris megnézhetitek. Az ajánlóból könnyen kitalálhatjátok, a történet Havas Jon, Cersei Lannister és a sárkányok anyja, Daenerys Targaryen küzdelme körül forog majd.

Hogy végül ki ülhet a Vastrónra és a történet hogyan folytatódik, még titok övezi. Annyit ugyanakkor a Havas Jont alakító Kit Harington elárult, az új részek korábbiakhoz képest is igényesebbek. Kevesebb részt forgattak, ugyanakkor az alkotók több pénzt költhettek.

Az ABC News úgy tudja, a folytatásban a tél végre megérkezik, a 7. évad első részét pedig 2017. július 16-án sugározza a HBO.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top