Szabadidő

Nem éri meg otthon maradni hétvégén

Csodálatos, szinte nyári hétvégével búcsúzik a március, zavartalan napsütés és 25 fok várható országszerte.

Remek idő lesz hétvégén, csapadék sehol sem várható, csak szinte zavartalan napsütés. Míg csütörtök esti langyos éjszakát csak az élénk légmozgás zavarhatja meg, késő estére 8 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Péntek napközben napos időre számíthatunk, legfeljebb keleten képződhet több gomolyfelhő, de csapadék ott sem várható. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon ismét megélénkül, a Kisalföld környékén megerősödik. A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet 0 és 6 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

Forrás: kiderul.hu
Szombati maximumok – Forrás: kiderul.hu

Szombaton még a péntekinél is jobb idő lesz, országosan derült, száraz időre számíthatunk, az Észak-Dunántúlon megerősödő délkeleti széllel. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között alakul, de északkeleten néhol 0, +2, a Kisalföldön 8, 9 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

A szombati időjárást csak a vasárnapi múlhatja felül, bár a derült eget itt-ott kis felhősödés tarkíthatja majd, de csapadék egyáltalán nem várható. A délkeleti szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között valószínű – írja a kiderul.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top