Sztárokkal készül az idei Balaton Sound

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Különleges szórakozást ígér az idei Balaton Sound. Világsztárokkal erősítenek, a Swedish House Maffia két híressége, az Axwell Λ Ingrosso is jelezte részvételét a Zamárdiban megrendezendő fesztiválon.
2017. 03. 30. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Európa legmenőbb tóparti fesztiváljára érkezik a skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívája,a legendás múltú Swedish House Maffia két világsztárja, Axwell Λ Ingrosso, akik 2014-es összeállásuk óta számos slágert készítettek.

Biztosan fellép július 5-9. között a Balaton Soundon a Grammy-díjas, rendkívül tehetséges és ambiciózus DJ-producer Zedd, aki feltartóztathatatlanul száguld előre a siker útján. Alig múlt huszonhét éves, de az egyik legkeresettebb EDM-előadó. Zamárdiban láthatjátok a mindig nagyszerű formában lévő holland veterán house DJ-producer, énekes és zeneszerző Don Diablót is, és első alkalommal lép fel hazánkban Anglia egyik legújabb popkedvence, a huszonegy éves énekesnő-dalszerző-modell, Dua Lipa.

Visszatér a Balaton Soundra Hollandia ultramodern, zajos és egyedülálló elektronikus zenei projektje, a Noisia, a rapfelhozatalt az angol Section Boyz erősíti. A feltörekvő DJ-producer generációt képviseli a legnagyobb amerikai fesztiválokat megjárt huszonéves DJ-hölgy, Mija, valamint Belgium új kedvence, a kőkemény basszusokkal kísérletező Eptic.

A magyar fellépők közül biztosan koncertezik a Balaton Soundon a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains is.

Amíg megkezdődik az idei Balaton Sound, hallgassátok az Axwell Λ Ingrosso slágerét

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus