Szabadidő

Sajnos mégsem jön a Rolling Stones

Tegnap még arról szóltak a hírek, hogy a Rolling Stones koncertje nyitja meg a budapesti vizes világbajnokságot. Mára sajnos le kell hűteni a kedélyeket, a koncertből sajnos mégsem lesz semmi.

Az NLCafé is megírta: júliusban a Rolling Stones nyithatja meg a vizes világbajnokságot Budapesten. Sajnos ma már cáfolják a világhírű zenekar érkezését.

Ligeti Nagy Tamás a Klubrádióban mondta el pénteken reggel, hogy nem lesz Rolling Stones-koncert Budapesten a vizes világbajnokság nyitóeseményén. Az újságíró szerint ugyan valóban tárgyaltak a Rolling Stones zenekarral a koncert lehetőségéről, de megállapodás nem született.

A budapesti vizes világbajnokság szervezők nagyon készültek, az esemény üzleti és látványterve is elkészült már, és a szuperkoncert megrendezéséhez szükséges lehetőségeket is átgondolták. Ligeti Nagy Tamás úgy tudja, a színpad helyét is megtervezték, ahol akár 400-500 ezer ember láthatta volna élőben a Rolling Stones koncertjét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top